Kuvaus

Helpota vieraiden kulkua tarjoamalla 24/7 turvallinen ja helppo kulku PIN-koodien avulla. SALTO Danapad on langaton numeronäppäimistö, jonka avulla SALTO Danalock V3 -älylukkoa voidaan käyttää ilman älypuhelinta. Danapad-näppäimistöön voidaan tallentaa jopa 20 eri PIN-koodia. PIN-koodi voidaan määrittää pysyväksi tai tilapäiseksi. PIN-koodin pituus voi olla 4-10 numeroa.

  • Vaatii SALTO Danalock V3 älylukon
  • Voit luoda enintään 20 pysyvää tai väliaikaista PIN-koodia.
  • Lukko käyttää kehittynyttä 256-bittistä AES-salausta kaikelle dataliikenteelle puhelimesi kanssa. Digitaaliset avaimet säilötään erilliselle sirulle, joten yksityiset tietosi eivät päädy ulkopuolisten haltuun.
  • Danapad V3 on ei vaadi suuria muutoksia oveesi. Kytke se vain siten, että se on Danalock-älylukon Bluetooth-signaalin kantaman sisäpuolella ja luo itsellesi PIN-koodi mobiilisovelluksella.
  • Laite on suunniteltu kestämään kuumia ja kylmiä olosuhteita sekä suolan, sumun ja sateen vaikutuksia.

Älylukko yhdistää klassisen lukon ja mekaanisen avaimen tuomat edut sekä digitaalisen lukon käyttömukavuuden älypuhelinsovelluksen avulla. Hallitse pääsyä kotiisi älypuhelimellasi. Kulkuoikeuksien myöntäminen tai poistaminen vie vain muutaman sekunnin – milloin ja kenelle/keneltä tahansa.

 

Myyntipakkaus sisältää:
– Kiinnityslevy
– 2 ruuvia
– 2 tappia
– Käyttöohje