A-Lukossa teetät avaimet, vara-avaimet ja sarjoitukset kaikkiin lukittaviin kohteisiin: kotiin, kiinteistöön, autoon, skootteriin tai vaikka varastorakennukseen. Abloy-avaimet saat mukaasi saman tien; Sento-sarjan avaimet tulevat tilauksesta noin viikossa. Olemme valtuutettu iLOQ-jälleenmyyjä ja saat meiltä sähköiset avaimet niin kerrostaloihin, julkisin tiloihin kuin yritykselle.

Muista teettää vara-avain ajoissa autoosi, moottoripyörääsi tai riippulukkoon, jos käytössäsi on vain yksi avain. Auton avaimissa pystymme toimittamaan vara-avaimet myös älyavain-, ajonestoavain- ja kauko-ohjattuihin autonavaimiin – tosin merkistä ja mallista riippuen. Huomaa, että auton avaimen teettäminen vaatii aina vierailun myymälässämme.

Tutustu myös A-Lukon avainten säilytyspalveluun. Meillä vara-avaimesi on varmassa tallessa ja saat sen käyttöösi, kun ovi menee vahingossa lukkoon tai avain hukkuu. Säilytyspalvelu toimii 5€ / kuukausimaksulla ja lisäksi pystymme tuomaan vara-avaimen paikan päälle 24/7 emoyhtiömme Lempäälän Turvapalvelun vartiointipalvelun matkassa.

Valmistamme avaimet liikkeessämme

  • Uudet lukot, vara-avaimet ja sarjoitukset
  • Lukkojen sarjoitukset
  • Varmuuslukot
  • Avainpesät ja helat