A-Lukko on Lempäälän Turvapalvelu oy:n tytäryhtiö. Meiltä löydät ratkaisut kotiin, taloyhtiöön, vapaa-ajan asuntoon sekä yrityksesi kattaviin tarpeisiin. Sähköisten- ja mekaanisten lukitusratkaisujen lisäksi tarjoamme turvallisuuteen ja valvontaan liittyvät kokonaisratkaisut – avaimet, lukitusjärjestelmät, kameravalvonnan ja vartiointipalvelut sekä portit ja aidat. 

”Hyvä palvelu tarkoittaa luottamusta, teemme aina mitä sovitaan ja yleensä vielä enemmänkin.” – Arto Eskola, A-Lukon toimitusjohtaja 

Luomme pitkäaikaisia asiakassuhteita joustavalla, ihmisläheisellä palvelulla ja laadukkailla tuotteilla. Ässänä hihassa on vankka ammattitaito ja asiantuntijuus – olemme pieni, paikallinen ja ketterä toimija, jolla on kokemusta turvallisuustekniikasta ja lukitusratkaisuista yhteensä puoli vuosisataa.

Toimimme Pirkanmaan alueella noin 100 kilometrin säteellä Lempäälän liiketilastamme. Liikkeessämme on mahdollista tutustua käytännössä edustamiimme turvalaitteisiin ja lukitusjärjestelmiin, ja saada käyttöopastuksen järjestelmään paikan päällä.

Meillä yksi numero ratkaisee monta ongelmaa! Soita 010 3395 100. Laita viestiä Facebookin, Messengerin tai sähköpostin kautta tai tule liikkeeseen tutustumaan tuotteisiin ja palveluihimme!

Tervetuloa!

A-Lukko

  • Sähköiset- ja mekaaniset lukitusjärjestelmät
  • Kameravalvonta, vartiointi- ja turvallisuuspalvelut
  • Oviympäristön tuotteet
  • Opasteet, kyltit, postilaatikot
  • Portit ja aidat