Lempäälän Turvapalvelu – 24/7 vartionti, hälytyspäivystys ja sertifioitu turvallisuuspalvelu 

Emoyhtiömme Lempäälän Turvapalvelun kautta saat turvallisuuteen ja valvontaan liittyvät laitteet, suunnittelun, asennuksen, valvonnan sekä koulutuksen.

  • murtohälytysjärjestelemät
  • valvontakamerajärjestelmät
  • kulunvalvonta- ja työajanseurantajärjestelmät
  • hälytys ja vartiointipalvelut
  • etäkameravalvonta ja työmaavalvonta

Lempäälän Turvapalvelu on Finanssialan Keskusliiton hyväksymä suunnittelu- ja asennusliike. Asiakkainamme yritysketjuja, yksittäisiä pk-sektorin yrityksiä sekä kotitalouksia. Saat vähennyksen kotivakuutukseesi meiltä asennettuna ja valvottuna otetuista turva- ja valvontajärjestelmistä.

Luotettavat murtohälytysjärjestelmät koteihin ja yrityksiin

Murtohälytysjärjestelmä on tärkeä osa kiinteistön turvajärjestelmää. Se antaa turvaa luvattoman tunkeutumisen varalle sekä hälyttää vesivuodosta, savusta, tulipalosta, auki jääneestä ikkunasta sekä muusta kiinteistölle tai henkilöstölle vaaraa aiheuttavasta poikkeamasta.

Murtohälytysjärjestelmä asennettuna ja valvottuna

Lempäälän Turvapalvelun edustamat DSG- ja Hedengren-turvallisuusjärjestelmät voidaan mitoittaa joustavasti niin isoihin kuin pieniin kohteisiin. Olemme valinneet käyttöömme murtohälytinlaitteet alansa markkinajohtajilta ja luotettavilta valmistajilta.

Hälytys kännykkään tai vartiointiliikkeeseen

Asiakkaanamme voit itse valita, haluatko hälytyksen matkapuhelimeesi, meneekö ilmoitus suoraan vartiointiin vai lähteekö hälytys molemmille. Kun järjestelmään yhdistetään kameravalvonta ja kulunvalvonta, saadaan ongelmatilanteista tallennettua kattavat tiedot, joita voidaan käyttää esimerkiksi rikoksen selvittämiseen.

Hälytyspäivystys reagoi välittömästi

Hälytyspäivystys sopii sekä kodin että yrityksen tarpeisiin. Hälyttimet ilmoittavat niin murroista ja sabotaaseista kuin myös mahdollisesta vesivahingosta, savusta, tulipalosta tai kylmälaitteen rikkoutumisesta.

Hälytyksen saapuessa Lempäälän Turvapalvelun 24/7 hälytyspäivystys ilmoittaa hälytyksestä asiakkaalle soittamalla ja lähtee tarvittaessa paikan päälle. Mikäli kohteessa on valvontakamerat, hälytys voidaan varmentaa kameroiden kuvasta. Jos kohteessa on rikottuja ikkunoita, tilaamme lasiliikkeen välittömästi paikan päälle, jotta vältetään lisävahingot tai tunkeutuminen.

Kameravalvonta parantaa turvallisuutta

Kiinteistön turvallisuuden varmistamisessa kameravalvonta on tärkeää etenkin yrityksille. Tyypillisiä kameroilla valvottuja tiloja ovat aulat, sisäänkäyntien edustat, atk-tilat, lastaustilat ja paikoitusalueet. Jo kameroista tiedottaminen ja niiden näkyminen vaikuttaa ennaltaehkäisevästi ilkivaltaan ja varkauksiin. Kameravalvonnalla voidaan myös parantaa tiloissa työskentelevien henkilöiden turvallisuutta.

Perinteiset ja IP-pohjaiset videoratkaisut

Tuotevalikoimastamme löytyvät ratkaisut kaikkiin valvontakameratarpeisiin perinteisestä kameravalvonnasta IP-pohjaisiin videoratkaisuihin. Edustamme maailman johtavia valvontakameratuotteita kuten Pelco, Sony, Dahua, EverFocus ja Axis.

Hälytysjärjestelmät – suojaa kotisi ja yrityksesi luotettavasti ympäri vuorokauden

Lempäälän Turvapalvelu tarjoaa luotettavan 24/7 hälytyspäivystyksen ja vartiointipalvelun, jolla turvaat kodin, yrityksen tai työmaan vuoden jokaisena päivänä. Oikein asennetut ja suunnitellut hälytysjärjestelmät ovat ensimmäinen askel kiinteistön turvallisuuden takaamiseksi. Hälytys- ja vartiointipalvelulla varmistetaan nopea reagointi poikkeustilanteissa.

Olemassa olevat hälytysjärjestelmänne voidaan siirtää Lempäälän Turvapalvelun hälytyspäivystyksen ja vartiointipalvelun piiriin. Vaihtoehtoisesti tuotamme kokonaisratkaisun, jolla saat tarvittavat murtohälyttimet ja valvontakamerat valmiiksi asennettuina.

Vartiointipalvelut – piirivartiointia työmaalle, tehtaaseen tai toimitilaan

Vartiointipalvelu varmistaa työmaan, tehdashallin sekä toimitilan turvallisuuden vuorokauden ympäri.  Lempäälän Turvapalvelun piirivartiointia hoitaa koulutettu, motivoitunut ja poliisiviranomaisten hyväksymä vartijoiden ammattiryhmä. Piirivartioinnilla on ennaltaehkäisevä vaikutus murtoihin ja ongelmatilanteisiin. Lisäksi sillä varmistetaan kiinteistön turvallisuus sähkölaitevikojen, puutteellisten lukitusten tai hälytysjärjestelmien kytkennän osalta.

Hälytyspäivystys ja vartiointipalvelu Pirkanmaan alueella

Toimimme Pirkanmaalla mm. Lempäälän, Urjalan, Vesilahden ja Pirkkalan kunnat sekä alueen kaupungit Tampere, Valkeakoski, Akaa, Ylöjärvi ja Nokia lähialueineen. Varmatoimisen vartioinnin seuranta- ja raportointijärjestelmän avulla pystymme tehokkaasti seuraamaan ja kehittämään asiakkaittemme omaisuuden suojaa.

Ilmainen konsultointi turvapalveluihin

Paikallisena perheyrityksenä haluamme tarjota asiakkaillemme alueemme parasta palvelua. Siksi turvapalveluiden konsultointi on aina ilmaista. Kartoitamme kohteen tilanteen ja tarpeet ja suosittelemme mielestämme parhaiten kohteeseen sopivaa hälytys- ja valvontaratkaisua. Varmistamme, että käytössä on aina luotettavimmat ja oikein asennetut laitteet, joiden käyttö on asiakkaalle helppoa ja vaivatonta.