Sähköinen lukitus on tätä päivää: sähkölukitus auttaa kiinteistönhallintaa ja tarjoaa ratkaisut niin esteettömyyteen kuin lukituksen automatisointiin. Sähkölukituksia käyttävät niin yritykset, koulut, vanhainkodit, kuntosalit, hotellit – kuin myös omakotiasujat, joille älylukot tarjoavat modernin lukkoratkaisun ja älykästä avaintenhallintaa. Tällöin esimerkiksi avaimen kadotessa hukkateillä oleva avain voidaan kuolettaa nopeasti eikä lukkomiestä tarvita paikalle sarjoittamaan kodin lukkoja uudelleen.

Yrityksessä tai julkisessa tilassa sähköinen lukitus liittyy keskeisesti yleiseen turvallisuuteen ja kulunvalvontaan: tällöin esimerkiksi hotellin tai yrityskiinteistön respa voi avata sähköisesti ja hallitusti oven muutoin kulkuvalvottuihin tiloihin. Taloyhtiön sähkölukitus varmistaa, ettei avaimia jää vanhoille asukkaille käyttöön. Palvelutalossa sähkölukitus varmistaa, että ovenavauskoodi suojaa aiheetonta kulkua, ovenavauspainikkeet helpottavat esteettömyyttä ja hätäpainikkeet avaavat oven tarvittaessa automaattisesti.

A-lukko on valtuutettu iLOQ- ja Rollock-sähkölukitusjärjestelmien jälleenmyyjä. Molempiin ratkaisuihin pääset tutustumaan Lempäälän myymälässämme. Voit myös tilata lukkoasiantuntijamme ilmaiselle arviointikäynnille kohteeseesi, niin voimme parhaiten suositella kohteeseen sopivaa lukitusratkaisua.

Sähköiset lukitusjärjestelmät

  • Helppoa ja turvallista

  • Kestävät kovaa kulutusta

  • Kustannuksiltaan usein edullisemmat mekaanisiin ratkaisuihin verrattuna

  • Helpottavat avainhallintaa esimerkiksi taloyhtiöissä