fbpx

Sähkölukitukset

Sähkölukitukset 2018-06-29T07:54:06+03:00

Sähkölukitusjärjestelmät edustavat modernia ja älykästä avainhallintaa. A-Lukko on iLOQ ja Rollock -sähkölukitusjärjestelmien valtuutettu jälleenmyyjä. Tule tutustumaan järjestelmiin liikkeeseemme.

iLOQ – paristoton avain kerää itse käyttämänsä sähkövirran

Suomalainen iLOQ on elektroninen lukitusjärjestelmä, joka kehittää tarvitsemansa sähköenergian paristottoman avaimen työntöliikkeestä.  Varmatoiminen ja huoltovapaa paristoton avain kestää kovaa kulutusta, vettä, pakkasta ja pudottelua. Pääsyoikeuksien hallinta on digitaalisella iLOQilla helpompaa ja turvallisempaa kuin mekaanisilla järjestelmillä. Lisäksi lukitusjärjestelmän ylläpito- ja elinkaarikustannukset ovat edullisemmat kuin mekaanisilla tai paristokäyttöisillä elektromekaanisilla lukitusjärjestelmillä.

iLOQ S10 – lukitusjärjestelmä, jota hallinnoit netin kautta

iLOQ S10 on omavoimainen uuden sukupolven lukitusjärjestelmä, jota hallinnoidaan internetin kautta. Järjestelmä korvaa mekaaniset sarjalukostot ja ulkoisesta virtalähteestä riippuvaiset elektromekaaniset lukot.

Lukitusjärjestelmä tarjoaa modernin internet-pohjaisen palveluratkaisun, joka mahdollistaa lukitusjärjestelmän turvallisen ja edistyneen hallinnoimisen. Ylläpito- ja elinkaarikustannukset ovat huomattavasti edullisemmat kuin mekaanisilla tai paristokäyttöisillä elektromekaanisilla lukitusjärjestelmillä.

Avaimet ja lukot toimivat ilman paristoja ja lukkosylinterin asennus voidaan tehdä ilman kaapelointia. Vahvasti salattu järjestelmä mahdollistaa joustavan ja turvallisen pääsyoikeuksien hallinnan korkeaa turvatasoa vaativissa sarjalukostokohteissa kuten liikekiinteistöissä, toimistorakennuksissa ja asuntoyhtiöissä.

Pääsyoikeuksien hallinta on nopeaa ja helppoa, kadonneet avaimet voidaan poistaa järjestelmästä käden käänteessä. Lukkosylinterin uudelleensarjoitus tapahtuu joko avaimella tai ohjelmointilaitteella.

Lue lisää

Rollock – tietoturvallinen mobiiliavain poistaa mekaanisen avaimen tarpeen

Rollock on isännöitsijän arkea helpottava, helppo ja yksinkertainen avainhallinta kerrostaloon. Rollock-älylukitusjärjestelmällä voidaan kattaa koko kerrostalon ja taloyhtiön lukitustarpeet. Avaimeton kulkeminen on mahdollista niin pääovessa, julkisissa tiloissa, kuin asuntojenkin ovissa.

Tietoturvallinen mobiiliavain poistaa mekaanisten avaimien tarpeen, jolloin avainhallinta helpottuu samalla kun turvallisuus lisääntyy. Taloyhtiössä tiedetään nyt ensimmäistä kertaa tarkkaan kenellä ulkopuolisella on kulkuoikeus mihinkin tilaan, ja kuinka usein he sitä käyttävät.

Lukkoja hallitaan pilvipalvelun kautta. Älypuhelinsovellus mahdollistaa avaimettoman kulkemisen ja etäavaamisen.  E-avaimien luominen, poistaminen ja lähettäminen tapahtuu helposti mobiilisovelluksen avulla.

Tutustu

Sähköiset lukitusjärjestelmät

  • Helppoa ja turvallista

  • Kestävät kovaa kulutusta

  • Kustannuksiltaan usein edullisemmat mekaanisiin ratkaisuihin verrattuna

  • Helpottavat avainhallintaa esimerkiksi taloyhtiöissä